KARBANTARTÁS

Karbantartás

Az épületek üzemeltetése, valamint a gépészet karbantartása energiagazdálkodási szempontból rengeteg lehetőséget rejt magában. A szoftver alkalmas a teljes körű üzemeltetés-menedzsment feladatok ellátására, amelybe beletartozik többek között a mindenre kiterjedő EMS rendszerfelügyelet, szükség esetén beavatkozás, valamint az egyéb gépek, berendezések felügyelete. A rendszer moduláris felépítésének köszönhetően adott a lehetőség a karbantartás-menedzsment, a beléptető rendszer vagy a klímaberendezés működésének nyomon követésére. A rendszer számos kényelmi funkcióval van ellátva:

s

FIGYELMEZTETŐ E-MAIL

  • Az online karbantartás-menedzsment rendszer minden releváns információhoz hozzáfér, ezért szükség esetén figyelmeztető SMS-t tud küldeni, sőt akár alkatrész rendelésére is képessé tehető. Igény esetén a karbantartás-menedzser projektmenedzsmentet generál.

TÉRKÉP ÉS NAVIGÁCIÓ

  • A 3D térkép- és layout navigáció a létesítmények grafikus megjelenítését és lekérdezését, ill. kiválasztását segíti elő. Maga az alaprajz vagy térkép lehet saját kép (pl. egy országos domborzati térkép), de származhat a Google-ból is.