2016. december 21-től kötelező egy független energetikai szakreferens igénybe vétele a jelentős energiafogyasztású gazdálkodó szervezetek számára. A szakreferenseket a Magyar Energetikai és Közmű-szabályozási Hivatalnál kell bejelenteni.

további info

Az adózó adókedvezményt vehet igénybe energiahatékonysági célokat szolgáló beruházás üzembe helyezése és üzemeltetése esetén a beruházás üzembe helyezését követő adóévben - vagy döntése szerint a beruházás üzembe helyezésének adóévében - és az azt követő öt adóévben.

további info

Felhívás a kis- és középvállalkozások épületenergetikai fejlesztéseinek megvalósítására.

további info

A pályázat keretében a Kormány kepcsolódó tevékenységként támogatja az energiamenedzsment rendszerek bevezetését. Ezen belül műszaki, technológiai eszközök (mérő- és szabályozó berendezések) beszerzése, beépítése, valamint ezek hálózatba kötéséhez és más, meglévő épületirányítási rendszerekbe integrálásához, valamint kiértékelésükhöz szükséges hardverelemek és szoftverek beszerzése.Az energiamenedzsment eszköznek meg kell felelnie az EN 15232 szabványnak, aktív szabályozásra, valamint a projekt indikátorvállalásainak a tényleges, mért adatokkal történő összevetésére alkalmasnak kell lennie.

 

további info

Cégünk nyerte a HÉV Cinkota Járműjavító energetikai monitoring rendszerének kiépítésére és üzemeltetésére kiírt pályázatot.

további info

Az FCSM Zrt. pályázatot írt ki a meglévő Automata átemelő telepeinél működő speciális célú távközlési hálózat kibővítésének tervezésére, kiépítésére és üzemeltetésére.

további info

Az FCSM Zrt. 2015. júlus 2.-án pályázatot írt ki speciális célú távközlési hálózat tervezésére, kiépítésére és üzemeltetésére. A közbeszerzési pályázat nyertese cégünk lett.

 

további info